keskiviikko 2. marraskuuta 2016

10 x tätä et tiennyt minusta

Otsikon mukaan nyt pistetään faktoja peliin!
Yritin keksiä asioita, joita kukaan muu, kuin miun mies ei tiedä miusta. Postauksen valokuvat olen ottanut juhannuksena.

1. Meillä on eteisessä matto, jossa on jonossa viisi isoa taiteellista kuviota.
Aina, kun kävelen mattoa pitkin, miun pitää laskea ne kuviot. Jos sekoan laskuissa, niin kävelen sen matkan uudestaan :D
 2. Minussa on kaksi täysin erinlaista puolta.
Kun laittaudun, tunnen itseni kuningattareksi ja nautin saamasta huomiostani..
Mutta olen myös kunnon eräjorma! Nautin, kun ympärillä ei ole mitään hälinää, notskissa on tulet ja tukka on paskaisena nutturalla.


3. Ihmiset pitää minuu todella ulospäinsuuntautuneena ja sosiaalisena kaverina ja sitä oonkin, tykkään höpötellä ja en pelkää tutustua uusiin ihmisiin, mutta sosiaaliset tilanteen ns. väsyttävät myös minua.
Se ei oo miulle vaan sitä, että höpöttelen, vaan keskityn samalla hirveän tarkasti eleisiin, liikkeisiin, äänenpainoon, sanoihin yms. Aina, kun pääsen kotiin tälläisen sosiaalisen tilanteen jälkeen, niin analysoin mielessäni kaiken ja haluan olla hiljaisuudessa ja levähtää hetken. 
 4. En ole varma, oonko ohjannut koskaan kahta tismalleen samanlaista spinningiä.
Ennen tuntia katson, että onko minkä ikäistä polkijaa tulossa ja sen mukaan valitsen sitten musiikit. Tietenkin pääpiirteittäin miulla on ne vakio biisit, jotka toimii aina, mutta esim. lämmittelyt on helppo vaihtaa humpasta poppiin.
 5. Puhun paljon yksikseen ääneen kotona. Jos saan mieleen jonkun sanan, niin saatan vaan keksii sille sävelmän ja lauleskella juustohöylästä 15 minuuttia :D


6. Jos jokin juttu on muotia, niin kierrän sen yleensä kaukaa.
En tykkää jos jokaisella vastaantulijalla on samanlaiset vaatteet, kuin miulla. Tietenkin poikkeuksia on tapahtunut, esim. nyt pinnalla olevat pilottitakit.
Ostin sellaisen itelleni, mut valitsin persoonallisemman värin.
 7. Oon tunteellinen. Itken ja nauran helposti. Oon myöskin tosi herkkä, jos joku sanoo miulle pahasti, niin keksin heti oikeat sanat, mitkä voisin latoa takaisin, mutta en koe sitä tarpeelliseksi.
 En haluu ite aiheuttaa toiselle tarkotuksella pahaa mieltä.
 Joissain tilanteissa olisi hyvä näpäyttää takaisin.
 8. Tykkään välillä tarkoituksella haastaa mieheni kanssa riitaa, koska sen yhteydessä tulee sanottua kaikki patoumat, jos sellaisia sattuu olemaan. Mies taas ei voi ymmärtää tätä miun logiikkaa :D


9. En tykkää mennä nukkumaan, jos koti näyttää vähänkään sotkuiselta. Eli teen iltaisin pikasiivouksen, jolloin aamulla on mukava herätä.
 10. Kaikki tänne heti nyt. Jos saan idean, se on pakko toteuttaa heti.
 On hyvä miettiä sen jälkeen, kun on jo pistänyt H&M tilauksen tulemaan, että tarvitseeko sitä edes mitään... Mutta oon nyt tietoisesti vähentänyt tätä kesästä asti ja pyrkinyt ostamaan tuotteita, joista oikeasti tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti